Edelstenen voor Moederdag - Moederdag cadeau tips 2023

14 mei - Moederdag 

Voor sommige een prachtige dag om die lieve moeder in het zonnetje te zetten, voor anderen een dag van gemis. Een dag om je hart open te stellen voor liefde! 

Misschien ben jij wel voor het eerst moeder op Moederdag. Zo speciaal! Niet alleen voor jezelf is de 'titel' moeder bijzonder, ook voor oma blijft dit een mooi moment om extra van haar 'titel' te mogen genieten. 

Sta op Moederdag stil bij de liefde. Liefde voor jezelf. Voor jouw gezin & alle andere in jouw innercirkel. 

We hebben een aantal van onze edelstenen extra uitgelicht voor een perfect Moederdagcadeau! 

Moederdag set 
Speciaal voor Moederdag 2023 hebben we een Moederdagset samengesteld. Mooi ingepakt & compleet om jouw moeder te verrassen! Deze moederdagset is een fijn cadeau met een edelsteen, edelstenen armband (met initiaal) én een fijne Shea Butter. 

Liever los kopen? Lees dan de tips hieronder! 

Maansteenarmband met initiaal
Draag jouw dierbaren dichtbij met ons maansteenarmbandje met initialen. De maansteen ondersteunt de vrouwelijke energie en is daarmee de perfecte steen voor elke vrouw. Hoe fijn is het om de initialen van jouw dierbaren hieraan toe te voegen! Bekijk onze hele Maansteen collectie hier.

Edelstenen armbandje Tijgeroog - 
De tijgeroog werkt beschermend en brengt harmonie & balans. Een mooie steen om altijd bij je te dragen en je extra doorzettingsvermogen te geven op elk vlak dat je maar wilt! Liever iets anders van deze mooie Tijgeroog steen?

Edelstenenset Gouden Driehoek
Deze combinatie set van de stenen; Rozenkwarts, Bergkristal & Amethist wordt vaak aan vrouwen gegeven om ze extra kracht toe te wensen. De driehoek van deze stenen zorgt voor een optimale positieve energie. Iets anders in deze mooie combinatie, check onze Gouden Driehoek pagina

 

Meer Moederdag cadeau tips? Bekijk onze website voor de leukste cadeau's