Over ons

Onze passie en liefde voor mooie kristallen begon toen we allebei moeder werden. We kwamen samen in een nieuw hoofdstuk van ons leven en zochten naar dingen die ons en onze baby konden ondersteunen. Tijdens onze zwangerschap kwamen er gevoelens naar boven die we nog niet kenden. Onzekerheid, angst, spanning, geluk & euforie. We doken in de kracht van edelstenen en hoe ze een impact kunnen hebben. Ze hebben impact, omdat ze al miljoenen jaren worden gebruikt in rituelen en spirituele wijzen.

Inmiddels zijn edelstenen een onderdeel van ons leven geworden en dit geven wij graag door aan onze dierbaren & andere moeders/vrouwen. Elke dag draag ik een fysieke maansteen in mijn zak, het kalmeert me en zegt me dat ik op mijn intuïtie moet vertrouwen. Om mijn pols draag ik de labradoriet edelsteen, dit voorkomt negatieve invloeden en meningen van anderen.

Wij laten graag andere vrouwen ervaren wat wij ervaren met edelstenen.

 
Duurzaam assortiment
Voor ons assortiment hebben wij gekozen voor duurzame verpakkingsmaterialen en gebruiken wij geen plastic. Wij voegen zo min mogelijk onnodige verpakkingsmaterialen toe en zorgen dat de bestelling in het juiste formaat verpakking wordt verzonden.

 Graag dragen wij wat ondertussen 'een passie' is geworden met heel veel liefde uit naar anderen vrouwen. Heb je een vraag, mail ons dan gerust!

www.babyzus.nl / www.moonmamaholland.com