About

Onze passie en liefde voor prachtige kristallen begon toen we beide moeder werden. We kwamen samen in een nieuw hoofdstuk van ons leven en zochten naar dingen die ons & ons kindje ondersteuning konden geven. Tijdens onze zwangerschap kwamen er gevoelens naar boven, die we natuurlijk nog niet kenden. Onzekerheid, angst, spanning, geluk & euforie. We verdiepten ons in de kracht van edelstenen en hoe die invloed zouden kunnen hebben. Ze werden niet voor niets al miljoenen jaren gebruikt bij rituelen & spirutuele wijzen.

Ondertussen zijn edelstenen een deel van ons leven geworden en dragen we dit graag ook uit naar onze naasten & andere moeders / vrouwen. Zo ligt er onder het matrasje (ja goed verstopt) van mijn zoontje een amethist, voor een betere nachtrust en minder nachtmerries. Dagelijks draag ik een fysieke maansteen op zak, deze kalmeert mij en vertelt mij om af te gaan op mijn intuïtie. Om mijn pols draag ik de labradoriet edelsteen, deze houdt negatieve invloeden en meningen van anderen tegen.

Graag dragen wij wat ondertussen 'een passie' is geworden met heel veel liefde uit naar anderen vrouwen. Heb je een vraag, mail ons dan gerust!

www.babyzus.nl / www.moonmamaholland.com